Bijna zover

Morgen vertrekken we dan voor ons korte weekje naar North Carolina. De koffers zijn gepakt, nog wat ruimte over, maar we gaan nog een paar boodschappen doen, dan kunnen we wat extra voor Petra en Ron meenemen. Terug kunnen we die ruimte dan weer gebruiken voor de extra geshopte spullen.

Diego is inmiddels naar het pension gebracht. Hij had er niet echt zin in, maar we weten dat als hij eenmaal daar is, dat hij het wel leuk vindt. Triss mag samen met Brian thuis blijven. Brian redt het precies, die vertrekt op 4 mei voor werk weer voor 6 weken naar Duitsland.

Op 1 overnachting na zijn alle hotels geboekt. Alleen de laatste niet omdat we niet precies weten hoe we het laatste stuk gaan rijden. Dat zien we dan wel. Wel wil ik om 18.00 uur in een hotel met wifi zitten zodat we kunnen inchecken voor de volgende dag wanneer we weer naar huis vliegen. We vliegen terug met Lufthansa en kunnen niet van te voren stoelen vastleggen, dus wil wel op tijd inchecken zodat we nog keuze uit stoelen hebben. En misschien nemen we wel een upgrade.

Ons hotel voor de een na laatste nacht ligt in Smithfield, dichtbij Wiliamburg VA

Vanaf hier kijken we of we via Shenandoah terug rijden naar Washington. Of dat we nog gaan shoppen bij de outlet in Williamsburg en dan naar Alexandria rijden. Gewoon waar we zin in hebben.

Vanmorgen op de valreep nog onze stoelen gewijzigd in comfort plus. We zitten nu helemaal vooraan, direct achter de business class. Zo hebben we lekker veel beenruimte en mogen we snel het vliegtuig in.

Ik zal Triss natuurlijk wel weer missen, maar Brian zal vast goed voor haar zorgen, en het is nu maar voor iets meer dan een week.

We hebben er in geval veel zin in en hopen straks natuurlijk ook weer wat beren te kunnen spotten, en ander wildlife.

Advertenties

Een gedachte over “Bijna zover

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: