Nog vier weken

Vandaag over vier weken staan we weer met onze voeten op Amerikaanse bodem. In Washington wel te verstaan.

Inmiddels is de huurauto geboekt. De eerste overnachting staat nog open. Dit laten we nog afhangen van de bloesem bij Tidal Basin in Washington. We gaan er van uit dat we daar te laat voor zijn. De voorspelling is nu 8 – 12 april, en wij zijn er pas 24 april, maar je weet maar nooit. Is de bloesem echt weg dan gaan we nadat we de auto opgehaald hebben alvast rijden richting Raleigh. En anders blijven we nog in de buurt van Washington.

Cherry-Blossoms-Washington-DC-11-BLOOMS0316-930x500

Hierna zullen we twee nachten in Garner doorbrengen, hiervoor hebben we een hotel geboekt. En bezoeken we onze vrienden Petra en Ron. Natuurlijk willen we hun nieuwe huis zien, en even knuffelen met hun nieuwe pup Grant.

Op vrijdag rijden we dan samen met Petra naar Bath NC. Hier heeft zij een prachtig airbnb huis gevonden, waar we twee nachten zullen verblijven. We willen daar natuurlijk veel te veel doen, maar we zullen in ieder geval een poging ondernemen om nog wat zwarte beren te gaan zoeken. Zeer waarschijnlijk zullen we daar ook Mike en zijn vriendin Melissa ontmoeten.

Het huis wat Petra gevonden heeft ziet er echt geweldig uit. Zo leuk dat het eigenlijk jammer is dat wel hier maar twee nachten hebben en nog zoveel andere dingen willen doen.

6e5ceea2-c7b6-4b85-b32c-eb882dc5c4cbc7deaedc-b42e-4b14-bc4b-777ce01df863c169b59c-0e96-44f6-b65a-88f4a45f79d0

Op zondag moeten we dan weer afscheid nemen en zullen wij in twee dagen rustig terug rijden richting Washington. Deze twee dagen staan nog helemaal open. Het enige wat zeker is, is dat we op 1 mei weer terug moeten vliegen naar Nederland.

We hebben er enorm veel zin in en hopen natuurlijk ook dat het weer mee wil zitten, zodat we al een beetje zomergevoel op kunnen doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: